tiistai 9. kesäkuuta 2015

I have been shopping for years and I still have nothing to wear Haha kaappi täynnä vaatteita eikä silti mitään puettavaa. Tää ongelma on ollu mulla jo jonkin aikaa ja en usko että olen todellakaan ainoa! Mutta nyt aattelin et alan panostaa vaatekappaleisiin mitä ostan ja aijon jättää menkkahaukka ryysyt vähemmälle. Kesätyörahat ois jeesh sijoittaa johonki siistiin ja kestävään. Ois kivaa jos vaatekaapissa olis joitakin oikeesti laadukkaita ja hyvännäkösii kuteita, jotka ei mee käyttökelvottomaks muutaman pesu- tai käyttökerran jälkeen. Ainakin suunnitelma on valmiina mutta toinen asia on toteutuuko se :DD wish me luck, aina voi yrittää!

4 kommenttia:

 1. Muistan, mullakin oli joskus usein tämä sama fiilis. Vaatteita kyllä löytyy, mutta ei silti mitään kokonaisuutta. Nykyään tuota ongelmaa ei oikeastaan ole. Puen yhä enemmän vaan sellaisia vaatteita, joissa viihdyn. Enkä ole ostanut mitään uutta hetkeen :) Kanstii siis miettiä, millaisiin vaatteisiin haluat pukeutua ja yrittää keksiä tapa yhdistellä niitä kaikkia joustavasti!

  VastaaPoista
 2. Vähän hyvä et sait probleman ratkottua! Hyviä vinkkejä kiitos näistä. Toivoisin just et mun vaatekaapis yksilöt mätsäis toisiinsa ja melkee kaikki vois pukea toistensa kanssa :DD

  VastaaPoista
 3. Noita hetkiä on aina välillä, kun tuntuu ettei löydy mitään päälle laitettavaa vaikka kaappi pursuaa :D Pitäisi vaan alkaa yhdistelemään luovemmin niin alkaisi uudenlaisia asuja syntymään! Kivoja kuvia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo mun kohalla niitä on kyl vähä liikaakin :DD Niinpä!! Viisaita sanoja. Kiitos kovasti :-)

   Poista

Sana on vapaa