keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

90's vibesAaah ysäritoppi ja addut! Oon jo jonkin aikaa metsästäny tosta harmaasta topista oikeeta kokoa ja nyt vihdoin sain sen yesss :DD Viime postauksessa sanoinkin et tollasia toppeja mulla onki jo ehkä vähän liian monta mutta kesällä ihan sairaan käytännöllisiä!! Tulispa vaan lämmintä niin tollasella tarkenis olla. 
Juhannus onkin ihan nurkan takana ja mitään mielenkiintoisia suunnitelmia itse en ole vielä keksinyt D: No on täs viä aikaa vaikka minkälaisille yolo suunnitelmille. Ihanaa jussia kaikille!

10 kommenttia:

 1. Sopii sulle tosi hyvin toi toppi!:) kesäneito♥

  VastaaPoista
 2. oijoi ootpas söpö :) Hauska asukokonaisuus!

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Toi on niin cool toppi! Haluaisin kans ton saman, mutta tuntuu ettei just löydy bikbokista :( Miks kaikkee kivaa on kaupassa niin vähän, höh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekki kyl tykkään ihan sikana! No älä! Siis ne myyjät just asetteli näitä nii nappasin ittelleni :D Kuulema tosi haluttuja tai et menee heti kun laittaa esille :/ Toivottavasti vielä löydät hyvän yksilön ittelles >:-D

   Poista
 4. Mahtava asu! Tykkään hirveesti :3

  VastaaPoista
 5. Oiii ihana toppi ja kaulakoru! Noi käy sikahyvin yhteen:) Onks toi toppi bikbokista? mulla on ehkä toi sama tai ainakin samannäkönen mut valkosena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! <3 Joo toppi on bikbokista!! Toi malli on ihana :#

   Poista

Sana on vapaa