torstai 7. toukokuuta 2015

Snap shots

Hymy. Niin pieni ja vaatimaton asia, mutta itseasiassa paras asuste mikä voi olla. Jos kaksi ilmettä pitäisi valita loppuelämäksi valitsin ehdotomasti hymyn ja sellainen ei vittuakaa kiinnosta - ilmeen.
 Hymy varsinkin leveä sellainen on mahtava asia, mutta ite oon kaihtanu sitä kokonaan kuvissa. Vaikka nauran joka päivä ja monet ihmiset jopa kehuvat mun hymyä silti vihaan ottaa kuvia missä hymyilen :D Tossa viimesessä kuvassa taitaa olla mun luonnollinen hymy ja oli pakko jakaa sen takia se tänne teille. Tönkkö ja pöllähtänyt kuva mutta who cares! Ihanaa torstain jatkoa kaikille <3

5 kommenttia:

 1. tuohan on just ihana kuva! mun mielestä hymy on kans niin ihana asia ja saa kaikki näyttämään jotenki paljon kauniimmalta vielä :-D ihana postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ehkä itse en oo vaan tottunu näkemään itsestään hymykuvia :-DD Hymy tekee kaikesta kyllä ihanamman näköistä ja varsinkin jos tapaa uusia ihmisiä niin ensivaikutelma on ihan erilainen hymyllä kuin vaikka myrtsisuin :-)

   Poista
 2. Haha, mulla on ihan sama hymyttömyys naama aina, kun joku on ottamassa musta kuvia :-D Sitten sitä näyttää just siltä ym-ämmältä, mutta mitä pienistä 8-)

  Ja sun hymy on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jotenkin aina valitsee ittestään hymyttömiä sellasia vakavalla naamalla otettuja kuvia :-DD Haha jep ym-ämmä ilme eksyy useasti kuviin mutta siinäkin on asennetta ;)
   Kiitos kovasti ihana!!

   Poista
 3. hymy todellakin kruunaa asun kuin asun, aivan ihana tuo vika kuva<3 saa hyvälle tuulelle kun tuota katselee :)

  VastaaPoista

Sana on vapaa